"gökyüzünde 41 Yil" Konulu Söyleşi Düzenlendi

11/04/2018 14:49:22 - 11/04/2018 14:49:22 - 271 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 8. Kariyer Günleri kapsamında Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri  Bölümü tarafından “Gökyüzünde 41 Yıl” isimli söyleşi  gerçekleştirildi.

Rektörlük Kültür Merkezi alt salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Yasin MERCAN ve Öğr. Gör. Esra KATI GÖREN, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BİLİR, Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ferit DEMİRBAY, akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Emekli Türk Hava Yolları Pilotu Sayın Halit ASLIBİR,  öğrencilerin öncelikle hangi konuda kendilerini geliştirmesi gerektiği, sektörün işe alımlarda yeni mezunlarda hangi özellikleri aradığı konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Emekli Pilot Halit ASLIBİR, “dünyada havacılığın dilinin İngilizce olduğunu” vurgulayarak sektörde iyi bir konuma gelmek için İngilizce bilmenin önemine  değindi. Daha sonra soru cevap bölümünde öğrencilerin sorularına cevap verildi. Söyleşinin ardından Sayın ASLIBİR’e  Sosyal Bilimler  Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları tarafından  plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

SBMYO KARİYER SİVİL HAVACILIK