"üniversiteden Gökyüzüne: Kırklareli Üniversitesinin Havacı Mezunları" Konulu Söyleşi

10/04/2019 16:15:13 - 10/04/2019 16:40:34 - 303 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Ulaştırma Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen "Üniversiteden Gökyüzüne: Kırklareli Üniversitesinin Havacı Mezunları" konulu söyleşi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programından mezun olarak Havacılık sektöründe çalışan öğrencilerimiz Operasyon Memuru Abdullah ÖLKÜ, Kabin Memuru Buse YAVUZ ve Kabin Memuru Hivda PERİHAN’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Mesleğe giriş süreçlerini karşılaştıkları durumları öğrencilerimizle paylaşan mezunlarımız, okulda verilen derslerden ve hocalardan mümkün olduğunca fazla yararlanmalarını, meslek hayatından bunun önemini çok daha fazla hissettiklerini belirterek, özellikle yabancı dil öğrenmede sadece derslerle yetinmemelerini konuşma pratiklerini mutlaka geliştirmeleri gerektiğini vurguladılar.

KARİYER KLÜ

SHKH1