Mesleki Ve Teknik Eğitim İçin Tanıtım Filmi Hazırlandı

29/04/2019 09:37:11 - 29/04/2019 09:47:54 - 96 Okunma

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim-öğretim veren meslek liselerinin tanıtımına ilişkin yapım aşaması 20 iş günü süren tanıtım filmi Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı Kürşat Erkal danışmanlığında Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı bölümü öğrencileri tarafından büyük bir titizlikle hazırlandı.

Büyük bir ilgi gören tanıtım filmi sonunda mesleki ve teknik eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Daş, meslek liseleri okul müdürleri ve tanıtım filminin hazırlanmasında görev alan Öğr. Gör. Kürşat Erkal ile meslek yüksekokulumuz öğrencilerin katıldığı bir yemek düzenledi. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Daş büyük bir özveriyle hazırlanan tanıtım filmi için başta Kürşat Erkal hocamıza ve projede görev alan öğrencilerimiz Hakan Şahin, Mert Atlı, Mehmet Köymen, Deniz Ege Turan, Doğukan Koç, Abdullah Akkuş, Abdülkadir Nart ve Aziz Yıldırım’a emekleri için teşekkür etti.

Öğr. Gör. Kürşat Erkal ise mesleki ve teknik eğitime katkı sağlayacak olan böyle bir projede yer aldıkları için teşekkürlerini dile getirdi. Programın sonunda İl Milli Eğitim İnsan Kaynakları Müdürü Veysi Bora, Öğr. Gör. Kürşat Erkal’a ve Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine plaket ve hediye takdiminde bulundu.

RTV MEB KISAFİLM

meb1