Site HaritasıRSS

Sivil Havacilik Kabin Hizmetleri Mezunlari İle Kariyer Söyleşisi Gerçekleştirildi

28/03/2017 00:03:05 - 29/03/2017 00:03:05 - 415 Takip

27 Mart Pazartesi günü Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı mezunları ile kariyer söyleşisi Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.  Türk Hava Yolları Kabin Memuru Halil BABACAN, Pegasus Havayolları Operasyon Uzman Yardımcısı Ali İlker SAĞAT, Borajet Havayolları Kabin Memuru Sibel AKDAM, Atlasjet Kabin Memuru Muhammed Mardini, Çelebi Hava Servisi Yolcu Hizmetleri Memuru Emine AKCAN, DHL Express Hava Operasyon Sorumlusu Ali ÖZAVCI’nın konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Lojistik Programı öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Çalışma koşulları, işe alım süreçleri, mezuniyet sonrası karşılaşabilecekleri konular hakkında bilgi veren mezunlar, öğrencilerin sorularını da yanıtlayarak kariyer yolculuklarında rehber olmaya çalıştılar.

Etkinliğin sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İskender GÜMÜŞ, bölüm hocaları Öğr. Gör. Hakan GÖKGÖZ, Öğr. Gör. Ferit DEMİRBAY, Öğr. Gör. Dilek CAN ve Havacılık Kulüp Başkanı Volkan OKUL konuşmacılara plaketlerini takdim ettiler.

SBMYO