Diplomasi Hazir Olan Mezunlarimiz...

19/04/2018 12:05:42 - 19/04/2018 12:05:42 - 1194 Okunma

15.07.2009-29.09.2017 TARİHLERİ ARASINDA YÜKSEKOKULUMUZDAN MEZUN OLARAK GEÇİCİ MEZUNİYET BELGELERİNİ TESLİM ALAN   ÖĞRENCİLERİMİZİN DİPLOMALARI HAZIRLANMIŞ OLUP, YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNDAN TESLİM EDİLMEYE BAŞLANMIŞTIR.

DİPLOMA ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı
  • Geçici Mezuniyet Belgesinin Kayıp Olması Durumunda Kayıp İlanı Verilen Gazete (Ulusal)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Vekalet Yoluyla Alınıyorsa Vekaleten Alanın Nüfus Cüzdan Fotokopisi

NOT: Diploma almak için şahsen başvurmak gerekmektedir. Kendisi gelemeyecek olan öğrencilerimiz bir yakınına noterden vekalet vererek te alabilirler.  Vekalet yoluyla alacak kişinin de yanında Nüfus Cüzdanının bulunması ve şahsen vekalet yazısının aslı ile gelmesi gerekmektedir. Posta veya başka bir yolla kesinlikle diploma verilememektedir. İlgili tarih aralığı dışında mezun durumda bulunan öğrencilerimizin de diploma hazırlık çalışmaları devam etmekte olup en kısa sürede diplomaları verilmeye başlanacaktır.

DİPLOMA MEZUNLARIMIZ