Kismi Zamanli Öğrenci Başvurular

03/10/2018 10:21:01 - 03/10/2018 10:21:01 - 211 Okunma

2018-2019 Eğitim Öğretim Döneminde, Meslek Yüksekokulumuzda  Kısmi Zamanlı olarak öğrenci çalıştırılacaktır. Aşağıda belirtilen şartları taşıyan Üniversitemiz öğrencilerinin Kısmi Zamanlı Öğrenci İş Başvuru Formu  ile birlikte  10 Ekim  2018 tarihine kadar  Öğrenci İşleri bürosuna başvurmaları gerekmektedir.İlgili başvurular Meslek Yüksekokulumuza verilecek kontenjan dahilinde değerlendirilecektir.

Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Şartlar

1-      Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi olmak.

2-      Disiplin cezası almamış olmak.

3-      Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak.

4-      Çalıştırılacak iş için yeterli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak,

5-      Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak,

6-      Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak,

7-      Daha önceden Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışırken, sözleşmesi öğrenci tarafından veya öğrenci çalıştıran birim ve/veya Daire Başkanlığınca tek taraflı olarak feshedilmemiş olmak,

·          Kısmi Zamanlı  Öğrenci,  günlük en fazla 5 saat, haftada en fazla 15 saat, ayda da en fazla 37,5 saat çalıştırılabilecektir. Çalışma saatlerini çalıştığı birim yukarda belirlenen saatleri aşmamak şartıyla kendisi belirleyecektir.

Kısmi Zamanlı