"iş Dünyasının Mezunlardan Beklentileri" Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

15/04/2019 12:11:03 - 15/04/2019 12:19:06 - 26 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz 2019 yılı Kariyer Günleri kapsamında, Samsung Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Hakan AKMAN’ın katılımlarıyla düzenlenen “İş Dünyasının Mezunlardan Beklentileri” konulu söyleşi, 11 Nisan Perşembe günü saat 14:00’da Rektörlük Kültür Merkezi üst salonda öğrenci ve personelimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Hakan AKMAN, iş hayatında yaşamış olduğu tecrübe ve deneyimlerini aktardığı konuşmasında, öğrencilerimize hayatları boyunca asla pes etmemeleri gerektiğini, başarılı insanların zorluklar karşısında pes etmeyen insanlar olduğunu söyledi. İnsanlarla iyi iletişim kurmanın ve yardımsever olmanın önemine de değinen AKMAN insanın öğrenmesi gereken ilk dilin tatlı dil olduğunu belirtti. Hakan AKMAN soru-cevap bölümünde öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Söyleşinin ardından AKMAN’a Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BİLİR tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Kariyer H.AKMAN