Kapikule Ve Pazarkule Sinir Kapilarini Ziyaret

26/04/2019 18:07:53 - 26/04/2019 18:07:53 - 83 Okunma
              Meslek Yüksekokulumuz Dış Ticaret Ve Lojistik Programı İkinci sınıf öğrencileri, 18.04.2019 tarihinde Kapıkule ve Pazarkule Gümrük Kapılarına Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Esra KATI GÖREN, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Yasemin BİLİR, Öğr.Gör. Selen ÇELİKKANAT FİLİZ ve Öğr.Gör. Sinem KALENDER sorumluluğunda teknik gezi düzenlemişlerdir.

Kapıkule Gümrük Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Nergis Tünaydın, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü Kısım Amiri Sn. Murat Erkuş, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü Kısım Amiri Sn. Mehmet Dalgıç ve Kapıkule Gümrük Müdürlüğü Şef Sn. Turgut Demir gümrük işlemleri , lojistikte gümrük işlemlerinin önemi hakkında öğrencilerimize bilgi vermişler ve öğrencilerimizden gelen soruları özenle cevaplamışlardır.

Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Kapıkule ve Pazarkule Gümrük Kapısı yetkililerine teşekkür ederiz.

TEKNİK GEZİ

Gümrük 1