Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

03/10/2019 10:27:43 - 03/10/2019 10:27:43 - 6293 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Danışma Kurulunun ilk toplantısı 02/10/2019 tarihinde Kavaklı Yerleşkesi kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuzda kalitenin arttırılması,hizmet işbirlikleri,etkinlik çalışmaları,iş dünyası ile koordinasyon gibi konularda görüş alışverişinde bulunmak ve tavsiye kararı almak üzere,oluşturulan danışma kurulunun ilk toplantısına MeslekYüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BİLİR,Bölüm Başkanları Dr. Öğr. Üyesi Cemal ÇEVİK,Öğr. Gör.Dr. Kader AKDAĞ SARI,Öğr Gör.Fatih SÖĞÜT ve Öğr.Gör. Ferit DEMİRBAY ile sektör temsilcisi danışma kurulu üyeleri Kırklareli SMMMO Başkanı Faruk AZABAĞAOĞLU,Yüzüak Makine İnsan Kaynakları Müdürü Bihter YÜZÜAK, Kalender Orman Ürünleri Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Alper KALENDER katıldı.

Toplantı Dr.Öğretim Üyesi İskender GÜMÜŞ'ün açılış konuşmasının ardından Kurul Üyelerinin kendilerini tanıtması ile devam etti.Gündemde yer alan konular görüşülerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve tavsiye niteliğinde kararlar alındı.Toplantı Meslek Yüksekokulumuza katkılarından dolayı sektör temsilcisi kurul üyelerine teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.

Danışma Kurulu

DK1