Uzaktan Eğitim Süreçleri...

21/04/2020 15:10:29 - 21/04/2020 15:10:43 - 651 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz;

23 Mart 2020 tarihinden itibaren, ülkemizde de görülmeye başlayan Covid-19 Salgını sebebiyle eğitimlerimiz zorunlu olarak uzaktan öğretim ile gerçekleştirilmektedir. Bu süreçte öğrencilerimizin derslerini zamanında takip edebilmeleri için Öğrenci Bilgi Sistemini ve alms.klu.edu.tr adreslerini sık sık ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz, süreç içerisindeki gelişmeleri Üniversitemizin ve Meslek Yüksekokulumuzun  web sayfalarından takip edebilecekleri gibi sosyal medya adresinden de https://www.instagram.com/klusbmyo/  takip edebilirler. Eğitimin uzaktan gerçekleştirilmesi ile birlikte iletişim araçlarının ulaşılabilir olmasının önemi bir kat daha arttığı için öğrencilerimizin Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan iletişim bilgilerinin (mail adresi, telefon numarası vb.) güncel tutlması gerekmektedir.

Öğrencilerimize, 27 Ocak-13 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan derslerin (Bahar Dönemi ilk 7 hafta) ara sınavlarının 27 Nisan-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacağını, detaylı bilgilerin alms.klu.edu.tr adresinde yer aldığını hatırlatır, sınavlarında başarılar dileriz.

uzem