Site HaritasıRSS

Vizyon Misyon

14/08/2014 11:28:31 - 14/08/2014 11:28:31 - 1751 Takip

MİSYONUMUZ
Milli değerlerle evrensel değerleri birlikte kucaklayan, değişimleri analiz edip yorumlayabilen, güncel bilgileri takip edebilen ve bu bilgileri uygulamaya geçirebilen, bilimsel yeniliklere ve birikime katkıda bulunmak suretiyle çalıştıkları kurum ve kuruluşlara olduğu kadar, insanlarımızın ve tüm insanlığın gelişimine hizmet eden, vasıflı, özgüveni yüksek, çevreye ve insani değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

VİZYONUMUZ
Yenilikçi, paylaşımcı ve iş dünyası ile sürekli işbirliği içerisinde olan, gelişmeye açık, analitik düşünerek iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verebilecek, kazandırdığı bilgi ile evrensel değerler ve uluslararası standartlara uygun, ilgili sektörlerin aradığı vasıflarda donanımlı meslek elemanı yetiştirerek, benzer alanda eğitim veren okullar arasında en çok tercih edilen, sürekli gelişerek büyüyen, alanında saygın bir eğitim kurumu olmaktır.

Vizyon Misyon