Staj İşlemleri

!!!  Covid-19 salgını nedeniyle 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Stajları Uzaktan Öğretim Yöntemleri (Ödev, Proje, vb.) ile yapılabilecektir. Detaylı Bilgi için tıklayınız

STAJLARINI KURUM VE KURULUŞLARDA YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZ STAJLA İLGİLİ TÜM BİLGİ ve BELGELERE AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRLER.

Covid-19 Pandemisi öncesinde sayfadan indirilen staj başvuru formları Müdürlüğümüzce dikkate alınmayacak olup, 2019-2020 yaz dönemi stajını kurum/kuruluşlarda yapmak isteyen öğrencilerimizin güncellenmiş başvuru evraklarını bu sayfadan indirerek tekrar başvuru yapmaları gerekmektedir.

STAJ TAKVİMİ VE AKIŞ ŞEMASI

STAJ AKIŞ ŞEMASI

STAJ BAŞVURU EVRAKLARI

İŞLETME STAJ SÖZLEŞMESİ ve STAJ BAŞVURU FORMU

SAĞLIK YARDIMI BİLDİRİM FORMU

STAJ ZORUNLULUK BELGESİ

SAĞLIK PROVİZYON BELGESİ (E-DEVLET ÇIKTISI)

STAJ DEFTERİ

STAJ DEFTERİ DIŞ KAPAK SAYFASI

Not: Staj Defter Sayfasından 20 günlük staj yapan öğrenciler 20 sayfa, 40 günlük staj yapan öğrenciler 40 sayfa çıktı alıp dolduracaktır.