“Gümrük Müşavirliğine Giden Yol” Konulu Söyleşi.

15/04/2019 11:38:29 - 15/04/2019 11:53:41 - 22 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz 2019 yılı Kariyer Günleri kapsamında, Dış Ticaret Bölümü mezunlarımızdan Gümrük Müşavir Yardımcısı Hatice KIZILTAN’ın “Gümrük Müşavirliğine Giden Yol” konulu söyleşisi 10 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 14:30’da Rektörlük Kültür Merkezi alt salonda gerçekleştirildi.

Gümrük Müşavir Yardımcısı Hatice KIZILTAN, mezuniyetinin ardından mesleğe girişte yaşamış olduğu deneyimleri aktardığı konuşmasında, bu mesleği yapmayı düşünen öğrencilerimize kendilerine güvenmelerini, mesleki bilgilerinin yanında sahip oldukları donanımları işverenlere doğru ifade etmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı. Gümrük Müşaviri olmak için gerekli yasal süreçler hakkında da bilgiler veren KIZILTAN soru-cevap bölümünde öğrencilerimizin sorularını da yanıtladı. Söyleşinin ardından KIZILTAN’a Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin BİLİR tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Kariyer Gümrük